Credits: FoxCredits: Fox

Zooey Deschanel verkoopt twee komedies

door • 16/10/2013 • NieuwsReacties (0)263

New Girl-actrice Zooey Deschanel heeft samen met haar producer-partner Rivka Sophia Rossi twee komedies verkocht aan Fox en NBC.

Er is een ‘first-look-deal’ gesloten, wat inhoudt dat de filmmaatschappij als eerste mag kijken hoe de projecten zijn en vervolgens de rechten in handen heeft. Fox kocht Freelancers, dat in samenwerking met Mickey Rapkin wordt gemaakt. Hij is ook wel bekend als schrijver van de vorig jaar uitgekomen film Pitch Perfect. De komedie zal gaan over een net single geworden advocaat van 30, die na zijn ontslag helemaal opnieuw moet beginnen met zijn leven. Hij begint een winkel en is genoodzaakt samen te werken met een stel excentrieke freelancers.

Het tweede project, And Lies I Tell My Daughter, is in handen van NBC. De komedieserie is gebaseerd op de columns van Julia Obst. Het verhaal gaat over een hippe moeder die er achter komt dat de waarheid spreken niet altijd de beste manier van communiceren is in haar nieuwe familie. Deschanel en Rossi zijn bij beide projecten de uitvoerende producenten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.