Credits: USA NetworkCredits: USA Network

Zomerpremières USA Network bekend

door • 07/04/2015 • NieuwsReacties (0)664

We hoeven ons geen zorgen te maken om serieschaarste deze zomer. USA Network brengt sucessen Royal Pains, Suits, Graceland en Playing House terug en start met twee gloednieuwe series: Complications en Mr. Robot.

De USA Network-zomer begint op 2 juni met het zevende seizoen van Royal Pains. Op 18 juni gaat op eigen houtje het nieuwe thrillerdrama Complications van Burn Notice-maker Matt Nix in première. Complications volgt Dr. John Ellison (Jason O’Mara), een gedesillusioneerde eerste hulp-arts, wiens leven drastisch verandert als hij na een schietpartij ingrijpt door het leven van een jongen te redden en daarvoor één van de schieters moet vermoorden.

Het vijfde seizoen van Suits gaat op 24 juni van start, gevolgd door de première van Mr. Robot, een psychologische thriller over cyber-security programmeur en hacker Elliot (Rami Malek), die in aanmerking komt voor een plekje in een gevreesde hackersgroep onder leiding van een mysterieuze leider (gespeeld door Christian Slater). Een dag later, op 25 juni, gaat het derde seizoen van Graceland van start, Playing House keert terug op 4 augustus.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.