Credits: ABC / Phillippe BosseCredits: ABC / Phillippe Bosse

Zero Hour: pilot

door • 15/02/2013 • RecensiesReacties (0)456

Cast Anthony Edwards, Scott Michael Foster, Addison Timlin, Jacinda Barrett, Carmen Ejogo en Michael Nyqvist
Genre Drama
Speelduur 43 minuten
Première 14 februari 2013
Zender ABC (Amerika)

Plot Hank Gallistons (Edwards) vrouw Laila (Barrett) wordt door een ogenschijnlijke terrorist ontvoerd wanneer ze een klok koopt. Terwijl Hank, uitgever van een paranormaal magazine, haar probeert te bevrijden ontdekt hij een eeuwenoud mysterie.

Opvallend Er werken meerdere crewleden van de serie Prison Break mee aan Zero Hour, maar daar waar Prison Break iedereen voor lange tijd wist te boeien, houdt de pilot van Zero Hour je aandacht nog geen tien minuten vast.

Waarom wel? Eigenlijk oogt alleen de opening van deze pilot interessant, een flashback naar Nazi-Duitsland. De serie begint verder ontzettend vaag, maar wekt op die manier ook wel wat nieuwsgierigheid op. Je bent als kijker toch benieuwd hoe het verder gaat met de verschillende mysteries die aan het licht komen.

Waarom niet? Het feit dat alles in deze pilot vrij vaag is, zorgt ook voor negatieve gevoelens. Wij begrijpen er eigenlijk helemaal niets van. Alles lijkt ook wel heel erg snel en makkelijk te gaan en hierdoor heeft de kijker geen seconde de tijd om na te denken over hoe vreemd het plot eigenlijk wel niet is. We hadden een beetje het idee dat we naar het einde, de climax, van een film keken.

Blijven kijken? Het grootste mysterie is dat Zero Hour er op de één of andere manier toch voor zorgt dat je verder wilt kijken. We zijn er na deze eerste aflevering helemaal niet postief over, maar stiekem willen we nu toch antwoorden op onze vragen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.