Credits: Eric McCandless / ABC FamilyCredits: Eric McCandless / ABC Family

Young & Hungry: pilot

door • 26/06/2014 • RecensiesReacties (0)298

Cast Emily Osment, Jonathan Sadowski, Rex Lee, Aimee Carrero, Kym Whitley en Mallory Jansen
Genre Komedie
Speelduur 21 minuten
Première 25 juni 2014
Zender ABC Family (Amerika)

Plot De jonge food-blogger Gabi Diamond (Emily Osment) is wanhopig op zoek naar werk. Ze solliciteert naar de baan van privé chef voor ondernemer Josh Kaminski (Jonathan Sadowski). Die ziet het wel met haar zitten, maar Gabi moet toch eerst nog even een testdiner maken voor tijdens het aanzoek van Josh aan zijn vriendin Caroline (Mallory Jansen).

Opvallend Young & Hungry is gebaseerd op het leven van food-blogger Gabi Moskowitz, die ook hielp bij de totstandkoming van de serie. Gek genoeg wordt er in de pilot alleen nergens gezegd dat het hoofdpersonage een blogger is, wat vooraf wel in alle persberichten stond.

Waarom wel? Josh is eigenlijk het enige personage dat we wel leuk vinden, doordat hij iets normaler overkomt door de rest. Helaas verliest ook hij zijn sympathie vanaf het moment dat we zijn gestoorde, over de top vriendin Caroline leren kennen. Wat er dan nog wel de moeite waard is in Young & Hungry? Dat is nogal lastig te bedenken. Uh, het eten ziet er wel lekker uit?

Waarom niet? Dat Emily Osment heel erg als een Disney-meisje overkomt irriteert ons nogal, maar is niet zo gek. Ze werd bekend door Hannah Montana (ja, die serie met Miley Cyrus) en is wat ons betreft iets te veel blijven hangen in die periode. Haar personage Gabi komt kinderlijk over, waardoor de bedscène met haar baas wat ongemakkelijk is. Ook heeft Osment, net als de rest van de cast, last van overacteren met gezichtsuitdrukkingen die over de top zijn en grootse armgebaren. En alsof dat doorkijken allemaal al niet lastig genoeg maakt, zijn de grappen ook nog eens slecht. De ‘ik heb geen geld’-grappen doen ons trouwens aan 2 Broke Girls denken, al komen ze hier veel minder goed uit de verf.

Blijven kijken? Geen denken aan. Meestal zijn we niet zo streng, maar met Young & Hungry slaagt ABC Family er absoluut niet in om de stap naar komedies te maken. Wij kunnen wel iets leukers verzinnen om met onze tijd te doen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.