Credits: ABCCredits: ABC

Winactie: Pakket met vier ABC-series

door • 28/11/2013 • NieuwsReacties (0)297

Niets is met dit weer fijner dan lekker op de bank naar een televisieserie kijken. Wij geven daarom in samenwerking met The Walt Disney Company een te gek prijzenpakket weg met daarin de DVD-box van Body of Proof seizoen drie, Castle seizoen vijf, Private Practice seizoen zes en Scandal seizoen één.

Kans maken op dit te gekke DVD-pakket? Omdat het een speciale actie is doen we een tag & win campagne op Facebook. Ga dus snel naar onze pagina door hier te klikken.

Het zesde en allerlaatste seizoen van Private Practice mag je echt niet missen. Alles komt tot een einde en door mee te doen aan de winactie kom jij er misschien wel achter hoe. Het medische drama beleeft de seriesfinale met een bruiloft, maar wie trouwt er nou eigenlijk met wie?

Het eerste seizoen van Scandal (zie foto) komt net als Private Practice, en niet te vergeten Grey’s Anatomy, van maker Shonda Rhimes. De dramaserie is in Amerika op dit moment één van de populairste ABC-series en zit vol intriges en natuurlijk smeuige schandalen. Kerry Washington was zelfs genomineerd voor een Emmy voor haar rol als de mooie en gehaaide Olivia Pope, wij snappen wel waarom.

In het derde seizoen van Body of Proof lopen de spanningen hoog op. Megan (Dana Delany) gaat weer aan het werk, maar dat gaat niet gemakkelijk. Ze komt er namelijk al snel achter dat haar dochter is ontvoerd. Genoeg reden om dit bloedstollende derde seizoen niet over te slaan dus.

Ook het vijfde seizoen van Castle is weer razend spannend. Het werd dan ook niet voor niets bekroond met de People’s Choice Award voor Favoriete Misdaaddrama. Nathan Fillion is terug als titelpersonage Castle en bevindt zich aan het begin van dit seizoen in een wel heel vreemde situatie. Want waarom vindt Stana hem na zijn mysterieuze afwezigheid bij het dode lichaam van een vrouw?

Body of Proof seizoen drie, Castle seizoen vijf, Private Practice seizoen zes en Scandal seizoen één zijn vanaf 27 november verkrijgbaar op DVD en worden uitgegeven door The Walt Disney Company Benelux.

Er kan niet meer gereageerd worden op deze winactie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.