Credits: VARACredits: VARA

Winactie: kaarten Zusjes en Overspel op NFF

door • 16/09/2013 • NieuwsReacties (0)445

Een echte serieliefhebber houdt natuurlijk van een goede marathon. Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht zijn er marathons van Zusjes en het tweede seizoen van Overspel (zie foto) en wij mogen kaarten weggeven!

Beide series zijn op het NFF te zien nog voordat ze in première gaan op televisie. Wie weet ben jij straks dus wel één van de gelukkigen die alle afleveringen als eerste ziet. Let op: Je mag maar aan één van de prijsvragen mee doen.

Zaterdag 28 september om 17.00 wordt in Wolff City het hele eerste seizoen van Zusjes vertoond. Charlie Chan Dagelet en Chloé Leenheer spelen de titelrollen in de nieuwe komische dramaserie van de NTR. Wij geven 1 x 2 kaarten weg. Om kans te maken op kaarten voor de marathon hoef je alleen maar het antwoord op de volgende vraag te sturen. Naar welke stad verhuizen Mitzi en Eefje in Zusjes?

Op donderdag 3 oktober om 14.30 is er in het Louis Hartlooper Complex een marathon van het langverwachte tweede seizoen van Overspel met Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt. Wij geven 1 x 2 kaarten weg. Om kans te maken op kaarten voor de marathon hoef je alleen maar het antwoord op de volgende vraag te sturen. Wat is de titel van de Amerikaanse remake van Overspel?

Mail het antwoord o.v.v. Zusjes of Overspel naar winnen@serievisie.nl. De winnaars worden bekend gemaakt op onze Facebookpagina dus houd die in de gaten en vergeet ons niet te liken.

Er kan niet meer gereageerd worden op deze winactie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.