BDslider

Winactie: 2x Baby Daddy rompertjes

door • 14/07/2014 • NieuwsReactie (1)398

Veronica zendt sinds 30 juni de sitcom Baby Daddy uit en omdat het een kort eerste seizoen was, zijn ze vanavond alweer bij seizoen twee beland. Om dit te vieren mogen wij twee Baby Daddy rompertjes weggeven!

Als herinnering aan een nachtelijk avontuur een baby op je stoep vinden, dat overkomt de jonge Ben. Een twenty-something barman die volop geniet van zijn vrijgezelle leven in New York, totdat zijn dochtertje van drie maanden bij hem wordt achtergelaten. Gelukkig staat Ben er niet alleen voor. Hij krijgt hulp van zijn broer, beste vriend, buurmeisje en bemoeizuchtige moeder. Het vijftal doet hun uiterste best om de baby te verzorgen en vermaken. Het opvoedtalent laat echter vaak te wensen over.

Om kans te maken op een exemplaar hoef je maar twee dingen te doen. Onze Facebookpagina leuk vinden en vervolgens het antwoord op de volgende vraag sturen. Hoe heet de dochter van Ben?

Stuur het antwoord, je naam en adres naar winnen@serievisie.nl en wie weet win jij wel één van de rompertjes. De winnaars worden bekend gemaakt op Facebook, dus houd de pagina in de gaten.

Baby Daddy is iedere werkdag om 20.00u te zien op Veronica.

Gerelateerde berichten

One Response to Winactie: 2x Baby Daddy rompertjes

  1. Marleen Prinsen zegt:

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.