Credits: CBSCredits: CBS

We are Men: pilot

door • 01/10/2013 • RecensiesReacties (0)350

Cast Chris Smith, Tony Shalhoub, Jerry O’Connell en Kal Penn
Genre Komedie
Speelduur 20 minuten
Première 1 oktober 2013
Zender CBS (Amerika)

Plot Carter (Chris Smith) wordt bij het altaar in de steek gelaten door zijn verloofde. Carters stabiele leventje is hierdoor abrupt afgelopen. Hij verhuist naar een appartementencomplex, waar hij vrienden wordt met 3 oudere mannen die ook de nodige liefdesperikelen mee  hebben gemaakt. Samen proberen ze Carter zijn verloofde te laten vergeten door een ‘boys night out’ en voortdurend achter de vrouwen aan te gaan.

Opvallend Opvallend is dat producer Rob Greenberg ook de producer van How I Met Your Mother is en als trouwe kijkers van die serie herkennen wij gelijk Kevin, de ex-vriend van Robin. Hij vertolkt nu één van de hoofdrollen in We are Men. Als je op Rob Greenbergs cv zou kijken, zal je opvallend veel goedlopende komedieshows op zijn naam zien staan. Zowel als producer, schrijver en director timmert hij goed aan de weg.

Waarom wel? Het is een lekker luchtige pilot en er zit leuke humor in. Dit is een verstand op nul-serie, je moet gewoon lekker gaan kijken. Wij willen ook wel weten hoe het verder gaat met de vier mannen, want dat is na de pilot nog echt wel een mysterie. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat hoofdpersoon Thomas, gespeeld door Chris Smith, wat weg heeft van James Franco.

Waarom niet? De eerste aflevering heeft nog vrij weinig diepgang. Je krijgt als kijker voornamelijk de cast voorgesteld en je krijgt een beknopte samenvatting van Thomas’ leven.  Jerry O’Connell trekt ook net iets te vaak zijn shirt uit en loopt net wat te opzichtig met een speedo aan in beeld. Jerry wordt daar nu misschien toch iets te oud voor.

Blijven kijken? Ja, waarschijnlijk wel. Er is niet te veel moeilijk gedoe en de serie kijkt dus lekker weg. Wij raden aan om We Are Men gewoon lekker op een doordeweekse avond te kijken met wat nootjes op de bank.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.