Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

Vijfde seizoen en spin-off voor Pretty Little Liars

door • 26/03/2013 • NieuwsReacties (0)384

Het is een goede dag voor de fans van Pretty Little Liars. Vandaag heeft ABC Family bekend gemaakt dat de serie een spin-off én een vijfde seizoen krijgt.

Ravenswood, zoals de spin-off gaat heten, speelt zich af in een stadje in de buurt van Rosewood, waar de Pretty Little Liars wonen. Vijf vreemden worden plotseling met elkaar verbonden door een fatale vloek die de buurt al generaties lang in de ban houdt. Ze moeten graven in het mysterieuze en vreselijke verleden van hun woonplaats voor het te laat is. I. Marlene King liet via Twitter weten dat ze nog niet kon vertellen wie er in de nieuwe serie te zien zullen zijn, “Ravenswood heeft duistere geheimen, net als Rosewood.”

Pretty Little Liars‘ vierde seizoen begint 11 juni, maar het is nu dus al zeker dat daar nog een vijfde seizoen op volgt. Dat de serie verlengd zou worden was een no-brainer, aangezien het de best bekeken serie van ABC Family is. Ravenswood zal te zien zijn vanaf oktober 2013, de eerste aflevering wordt uitgezonden na de jaarlijkse Pretty Little Liars Halloween Special.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.