Credits: The CWCredits: The CW

Vier nieuwe dramaseries voor The CW

door • 10/05/2013 • NieuwsReacties (0)242

The CW volgt Fox op en begint ook met het bestellen van nieuwe series. Het kleine netwerk ziet wat in Star-Crossed, Tomorrow People, The 100 en Reign.

Star-Crossed heette voorheen Oxygen en draait om de romance tussen de menselijke Emery (Aimee Teegarden) en alien Roman (Matt Lanter). Samen met acht anderen van zijn soort (The Orion 9) komt hij terecht op een middelbare school in een buitenwijk. Matt Lanter (zie foto) blijft dus bij The CW na de seriesfinale van 90210.

The 100 is gebaseerd op een boek van Kass Morgan dat nog moet verschijnen. De serie speelt zich 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip stuurt honderd jeugddelinquenten terug naar aarde. Zij moeten onderzoek doen naar een mogelijke rekolonisatie van de aarde. De cast bestaat uit Eliza Taylor, Bob Morley, Eli Goree, Henry Ian Cusick, Marie Avgeropoulos, Paige Turco, Isaiah Washington, Kelly Hu en Thomas McDonell.

The CW lijkt helemaal weg te zijn van sciencefictionseries, want het bestelt ook nog Tomorrow People waarin menselijke evolutie centraal staat. Een groep jonge mensen met speciale krachten, onder andere de mogelijkheid om zichzelf te teleporteren, werkt samen om een duistere kracht te verslaan. Tot nu toe doen Mad Mens Peyton List, Revenge’s Robbie Amell, Losts Mark Pellegrino en Madeleine Mantock mee.

Reign is de enige serie die zich niet in de toekomst, maar in het verleden afspeelt. De dramaserie vertelt het verhaal van de jonge Schotse koningin Mary, die op vijftienjarige leeftijd naar Frankrijk vertrekt. Adelaide Kane heeft de hoofdrol en krijgt tegenspel van onder andere Toby Regbo, Celina Sinden en Jenessa Grant.

Eerder bestelde The CW al vroeg The Originals, de spin-off van The Vampire Diaries.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.