Credits: -Credits: -

Vier drama pilots voor ABC

door • 25/01/2014 • NieuwsReacties (0)361

ABC geeft zichzelf wat te kiezen. Het netwerk bestelt weer vier drama pilots: Agatha, Warriors, The Astronaut Wives Club en een titelloos project van Richard LaGravanese.

Agatha is een personage gedreven misdaadpilot over een ex-misdadiger die tegenwoordig een criminoloog is. Hij gaat de lokale politie helpen bij het oplossen van een verbijsterende verdwijningszaak. De hoofd detective wordt ingehuurd om haar vader te helpen, maar de twee hebben elkaar al vijftien jaar niet gezien.

In Warriors volgen we de beste en slimste militaire dokters en zusters terwijl zij baanbrekende geneeskunde uitoefenen op gewonde militairen die terugkeren uit Afghanistan. Chris Keyser schrijft het script en is ook één van de uitvoerende producenten.

Gossip Girls Stephanie Savage (zie foto) schrijft de pilot van The Astronaut Wives Club, over een groep vrouwen die hun mannen steunen tijdens de ‘space race’ in 1960. Het project is gebaseerd op de roman van Lily Koppel.

De laatste pilot die ABC groen licht geeft is een nog titelloos project van Richard LaGravenese. Het speelt zich af in New York en draait om twee rijke socialites die anderen manipuleren. Dit alles heeft te maken met een of ander ingewikkeld verleidingsplan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.