Credits: SBSCredits: SBS

Verliefd op Ibiza wordt televisieserie

door • 21/06/2013 • NieuwsReacties (0)296

De best bezochte Nederlandse film van dit jaar zal naar het kleine scherm gebracht worden. De televisieserie van Johan Nijenhuis’ komedie zal op SBS 6 te zien zijn.

De persdienst van SBS heeft nog niets officieel bevestigd, maar  volgens Shownieuws vinden de opnames van Verliefd op Ibiza eind deze zomer plaats. De regie zal dit keer niet in handen zijn van Johan Nijenhuis, hij zal de serie echter wel produceren.

Over de casting wordt nog geheimzinnig gedaan, maar het is zeker dat Jan Kooijman en Gigi Ravelli niet terug zullen komen. Lone van Roosendaal, Rick Engelkes, Jim Bakkum en Kimberley Klaver zullen zich deze zomer waarschijnlijk wel weer in Ibiza bevinden. De gehele filmcast is benaderd, maar er lopen op dit moment nog onderhandelingen met onder andere Willeke van Ammelrooy, Kim Feenstra en Simone Kleinsma.

De film, die dit jaar zo’n 700.000 bezoekers naar de bioscoop trok, gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Ieder komt om andere reden naar het partyeiland, maar alle verhalen komen op een bepaald moment ook samen. Voor de serie is gekozen voor een Love Boat-concept, waarbij verschillende BN’ers en acteurs voor één aflevering naar het eiland komen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.