Credits: USA NetworkCredits: USA Network

USA Network bestelt twee komedies

door • 17/05/2013 • NieuwsReacties (0)292

USA Network heeft met Sirens en Playing House voor het eerst twee originele half uur durende komedies binnen gehaald.

In Playing House vraagt toekomstige moeder Maggie (Lennon Parham) haar single en carrière gedreven beste vriendin Emma (Jessica St. Clair) om naar huis te komen voor haar babyshower. Emma werkt namelijk overzees. De komedie is gebaseerd op de sterke vriendschap van St. Clair en Parham (zie foto), die vorig jaar bij NBC in Best Friends Forever te zien waren.

De tweede serie is Sirens, over drie van Chicago’s beste ambulancebroeders. Hun domme, zelfingenomen en zelfdestructieve persoonlijkheden maken het onmogelijk om relaties en vriendschappen te onderhouden. De cast bestaat uit Michael Mosley, Kevin Daniels, Jessica McNamee en Kevin Bigley.

“Dit is het goede moment om originele half uur durende komedies te introduceren bij het USA-publiek. Met Modern Family in onze herfst line-up kunnen we televisie’s populairste komedie gebruiken als krachtig lanceerplatform voor onze nieuwe originele series in dit genre”, zei Chris McCumber, co-president van USA Network in een verklaring.

“Onze nieuwe series komen van een paar van de meest getalenteerde komische talenten en ze reflecteren USA’s stijl met geweldige personages, sterke uitvoering en meeslepende verhalen”, voegde de andere co-president, Jeff Wachtel, daar aan toe.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.