Credits: CBSCredits: CBS

Under the Dome op SBS6

door • 28/08/2013 • NieuwsReacties (0)342

De nieuwe Amerikaanse hitserie Under the Dome, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, is binnenkort ook op de Nederlandse televisie te zien. SBS6 gaat de sciencefictionserie vanaf 7 oktober uitzenden. 

Under the Dome werd in Amerika sinds deze zomer uitgezonden door CBS en zeer goed ontvangen door een miljoenenpubliek. Met zo’n elf miljoen kijkers per aflevering is het de best scorende zomerserie sinds 2000.

De serie speelt zich af in het stadje Chester’s Mill in Maine, dat van de één op de andere dag afgesloten wordt van de rest van de wereld door een gigantische doorzichtige koepel. Waar ‘ie vandaan komt weet niemand, maar geen mens kan het dorpje meer in of uit. Chester’s Mill is door de mysterieuze ‘dome’ afgesloten van weersinvloeden en het duurt niet lang voordat er grote paniek uitbreekt in het stadje.

De cast bestaat uit onder andere Mike Vogel (Pan Am), Rachelle Lefevre (Twilight), Natalie Martinez (CSI:NY), Brittany Robertson (The Secret Circle) en Dean Norris (Breaking Bad). Under the Dome is vanaf 7 oktober om 20.30 te zien op SBS6.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.