Credits: Jaap Vrenegoor / VARACredits: Jaap Vrenegoor / VARA

Uitzendtijd Volgens Robert aangepast

door • 24/02/2013 • NieuwsReacties (0)337

Vanavond gaat dan eindelijk de dramaserie van Maria Goos in première, maar niet om 21.30 zoals eerder vermeld. In verband met concurrent Divorce wordt Volgens Robert al om 20.50 uitgezonden.

De VARA heeft besloten om Volgens Robert niet direct tegenover Divorce te zetten. Deze hitserie trekt op dit moment zo’n 1,7 miljoen kijkers naar RTL 4 en valt in hetzelfde genre, wat negatieve gevolgen voor de nieuwe serie zou kunnen hebben. Dit lijkt een slimme zet, al wordt verwacht dat Volgens Robert zelf ook een groot publiek aan zal spreken. De dramaserie is ontwikkeld door Maria Goos, in samenwerking met haar man én hoofdrolspeler Peter Blok. Het duo is overtuigd van de kwaliteit en vindt het niet ondenkbaar dat de VARA een nieuwe serie zal bestellen.

In Volgens Robert staat huisarts Robert centraal. Na 25 jaar huwelijk, 22 jaar vaderschap en 20 jaar huisartsenpraktijk belandt hij in een midlifecrisis. Na een reeks woedeaanvallen vindt zijn vrouw dat hij een tijdje op zichzelf moet gaan wonen en in therapie moet gaan. Ondertussen begint Robert echter een affaire met zijn twintig jaar jongere buurvrouw.

Volgens Robert is vanavond om 20.50 te zien bij de VARA op Nederland 2.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.