Credits: RTLCredits: RTL

Tweede seizoen voor Divorce

door • 17/02/2013 • NieuwsReacties (0)571

Hitserie Divorce krijgt een tweede seizoen op RTL 4. Programmadirecteur Erland Galjaard vertelt dat ze nog bezig zijn met onderhandelingen, maar dat hij met 100% zekerheid kan zeggen dat de serie terugkomt.

Galjaard zegt dat ze qua cijfers wel gek zouden zijn om niet door te gaan. Iedere aflevering van Divorce trekt gemiddeld zo’n 1,7 miljoen kijkers. In de doelgroep 20-49 scoort de dramaserie heel hoog, met een marktaandeel van ongeveer 33 procent.

De succesvolle serie is bedacht door Linda de Mol, die zelf een bijrol speelt als cardiologe. De serie draait om de levens van drie mannen tussen de 35 en 45 die in scheiding liggen en met zijn drieën besluiten om in een luxe villa te trekken. Hoofdrollen worden gespeeld door Waldemar Torenstra, Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs, Katja Herbers en Chantal Janzen.

Wanneer het tweede seizoen op de buis te zien zal zijn is nog niet bekend. Het lijkt een logische keuze om weer voor de maanden december, januari en februari te gaan, maar Boer Zoekt Vrouw begint het nieuwe seizoen ook in december. Galjaard wil dat de makers van Divorce niet aandoen en zoekt dus nog even verder naar een betere plek.

De eerste reeks van Divorce bestaat uit 13 afleveringen, waarvan RTL 4 nu iets meer dan de helft heeft uitgezonden.

Bron: Zappen.blog.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.