Credits: Justin Lubbin / AMCCredits: Justin Lubbin / AMC

AMC bestelt twee seizoenen van The Walking Dead spin-off

door • 09/03/2015 • NieuwsReacties (0)839

De spin-off van The Walking Dead is springlevend. AMC heeft vertrouwen in de prequel van de zombieserie en bestelt meteen twee seizoenen.

Het eerste seizoen van de spin-off wordt deze zomer al verwacht en bestaat uit zes afleveringen. De tweede reeks zal in 2016 te zien zijn. De serie speelt zich af in Los Angeles en de cast bestaat tot nu toe uit Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane en Alycia Debnam Carey.

Curtis speelt leraar Sean, die samen met zijn ex-vrouw een kind heeft. Dickens is zijn tegenspeler als studiebegeleider Nancy. Ze werkt op dezelfde school als Sean en de twee hebben wat met elkaar. Nancy’s aan drugsverslaafde zoon Nick wordt gespeeld door Dillane en Carey is te zien als haar ambitieuze dochter Ashley.

Verder hangt er een hoop mysterie rondom de dramaserie. Zo werd het project in de pilotfase Cobalt genoemd, maar ook Fear The Walking Dead. Een definitieve titel is er nog niet en ook is de setting van de serie onduidelijk. Wel gaan er geruchten dat de prequel zich afspeelt vlak voor een zombie uitbraak.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.