Credits: Peter "Hopper" Stone / ABCCredits: Peter "Hopper" Stone / ABC

Trophy Wife: pilot

door • 07/09/2013 • RecensiesReacties (0)283

Cast Malin Åkerman, Bradley Whitford, Marcia Gay Harden, Natalie Morales, Michaela Watkins, Ryan Lee en Bailee Madison
Genre Komedie
Speelduur 21 minuten
Première 24 september 2013
Zender ABC (Amerika)

Plot Wanneer feestbeest Kate (Malin Åkerman) letterlijk in de armen van Pete (Bradley Whitford) valt, is het liefde op het eerste gezicht. Het gaat dan ook snel en voor ze het weet is ze Pete’s derde vrouw, heeft ze drie stiefkinderen en woont ze in een buitenwijk.

Opvallend Het klinkt misschien als een vreselijk slecht verzonnen verhaal, maar niets is minder waar. Sarah Haskins, die het script samen met Emily Halpern schreef, is namelijk de echte trophy wife. De komedieserie is gebaseerd op haar leven.

Waarom wel? Normaal zouden we zeggen: Malin Åkerman. Maar ook daaraan beginnen we nu te twijfelen. De actrice zou het enige lichtpuntje in Trophy Wife kunnen zijn, maar eigenlijk is ze gewoon niet grappig meer. Laten we dan maar hopen dat ze dat weer wordt, en dan niet op de manier zoals in The Heartbreak Kid.

Waarom niet? Dit is weer zo’n komedie die denkt dat grappig zijn en over de top situaties hand in hand gaan. Dat is dus niet zo. Het ligt er allemaal te dik op, waardoor het alles behalve komisch is. Want wat is er nou leuk aan een scène waarin een hamster tussen de deur geplet wordt en wie lacht er om een gekke familie die in de tuin naar elkaar staat te schreeuwen? Wij in ieder geval niet dus. Ook snappen we niet helemaal waarom er een voice-over van Kate in zit. Zonder haar slecht ingesproken teksten snappen wij het ook wel.

Blijven kijken? Nee dus. Wie wil lachen om Malin Åkerman kan beter wachten op het derde seizoen van Suburgatory in de hoop dat ze daar weer een opwachting maakt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.