Credits: FoxCredits: Fox

Trailers nieuwe Fox-series

door • 13/05/2014 • Nieuws, Video'sReacties (0)602

Fox bestelde een hoop nieuwe televisieseries en daar is nu ook beeld bij. Kijk hier naar de allereerste trailers van Gracepoint, Gotham, Mulaney, Backstrom, Empire, Hieroglpyh, Last Man on Earth en Wayward Pines.


Gracepoint
– De Amerikaanse remake van de Engelse serie Broadchurch met net als in het origineel David Tennant als detective, die een moordzaak in een klein stadje moet oplossen. Breaking Bads Anna Gunn speelt zijn collega.


Gotham – De Batman-prequel met Ben McKenzie (The O.C., Southland) in de hoofdrol als rechercheur James Gordon. De serie is gebaseerd op de bekende grafische roman van DC Comics.


MulaneySaturday Night Live’s John Mulaney is te zien als een fictieve versie van zichzelf in deze komedieserie over een stand-up comedian, wiens leven compleet veranderd als hij door een bekende comedian wordt ingehuurd als schrijver.


Backstrom – Misdaadserie die gebaseerd is op de boeken van de Zweedse Leif G.W. Persson. Rainn Wilson heeft de titelrol als de nogal zelfdestructieve detective Everett Backstrom. Hij maakt deel uit van een team vol excentrieke criminologen.


Empire – Filmregisseur Lee Daniels maakt de overstap naar televisie en doet dat met dit hip-hopdrama. Terrence Howard speelt een muziek magnaat die te horen krijgt dat hij ALS heeft en vervolgens moet bepalen welke zoon zijn opvolger wordt.


Hieroglyph – Terug naar het oude Egypte in de avonturenserie met Max Brown in de hoofdrol. Hij speelt meesterdief Ambrose die uit de gevangenis gehaald wordt om te helpen bij het opsporen van de dief van The Book of Tresholds.


Last Man on Earth – Will Forte is in deze komedie te zien als de laatste man op aarde. Hij was ooit een simpele man die zijn baan haatte, maar van zijn familie hield. Nu is hij echter de laatste hoop van de mensheid, kan hij de wereld redden?


Wayward Pines – In de door Twin Peaks geïnspireerde thrillerserie gaat een agent van de geheime dienst (Matt Dillon) in het mysterieuze stadje Wayward Pines op zoek naar twee verdwenen federale agenten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.