Credits: ABCCredits: ABC

Trailers nieuwe ABC-series

door • 15/05/2013 • Video'sReacties (0)204

ABC bestelde vorige week in totaal twaalf nieuwe series. Wij zetten alvast wat trailers op een rijtje. Naar welke serie kijk jij uit?

MIXOLOGY – Een conceptuele komedie van de schrijvers van The Hangover. Mixology speelt zich af op één avond in een bar in Manhattan. Kate Simses, Ginger Gonzaga Mercedes Masohn, Blake Lee, Andrew Santino, Adam Campbell en Vanessa Lengies spelen die avond singles op zoek naar liefde.

LUCKY 7 – Zeven werknemers van een tankstation in Queens winnen gezamenlijk de jackpot van een loterij. Ze worden gespeeld door Matt Long, Stephen Louis Grush, Isiah Whitlock Jr., Summer Bishil, Anastasia Phillips, Luis Antonio Ramos en Christine Evangelista.

BETRAYAL – Remake van het Nederlandse Overspel. De mooie fotografe Sara begint een affaire met een advocaat van een machtige familie, die toevallig tegenover Sara’s echtgenoot in de rechtszaal staat. De hoofdrol die in Nederland weggelegd is voor Sylvia Hoeks, wordt in Amerika door Hannah Ware gespeeld.

ONCE UPON A TIME IN WONDERLAND – Een spin-off van ABC’s Once Upon a Time die inderdaad over Alice (Sophie Lowe) gaat. In een moderne en wat duistere versie van het bekende sprookje valt ze door een konijnenhol en komt zo in een sprookjesland terecht.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.