Credits: TNTCredits: TNT

TNT start met medisch drama Monday Mornings

door • 02/04/2013 • NieuwsReacties (0)232

Televisiezender TNT begint exclusief met de nieuwe serie Monday Mornings. Vanaf 15 april wordt het medisch drama wekelijks uitgezonden.

TNT is een digitale televisiezender met meeslepende series. Voor kijkers die van sterke verhalen en onverwachte intriges houden, biedt TNT onverschrokken entertainment aan. Drama, komedie, mysterie of misdaad, waar je ook voor in de stemming bent, je ziet het bij TNT. TNT Benelux is sinds januari 2013 in Nederland te zien.

Monday Mornings is een nieuw medisch drama van producer David E. Kelley (Ally McBeal) en neurochirurg Dr. Sanjay Gupta, M.D. De serie speelt zich af in het Chelsea General Hospital in Portland, Oregon en geeft een kijkje in het leven van de artsen. Iedere maandagmorgen bespreekt de staf in vertrouwen de complicaties en fouten in de behandeling van patiënten. Ze tasten hun grenzen af en worden geconfronteerd met hun persoonlijke en professionele tekortkomingen. Aan het hoofd van Chelsea General staan de bikkelharde hoofdchirurg Dr. Harding Hooten (Alfred Molina), en Dr. Jorge “El Gato” Villanueva (Ving Rhames) die leiding geeft aan het traumateam.

Naast Monday Mornings gaan in april ook het tweede seizoen van de sciencefictionserie Falling Skies van uitvoerend producent Steven Spielberg met Noah Wyle in première en seizoen 2 van politieserie Memphis Beat. Daarnaast zijn wekelijks nieuwe afleveringen van Southland, Shameless, Adult Swim en Web Therapy te zien. In dit seizoen van Web Therapy ontvangt therapeute Lisa Kudrow onder andere Friends-collega David Schwimmer, Meryl Streep en Minnie Driver in haar ‘online praktijk’.

De zender is in Nederland exclusief te ontvangen via KPN op kanaal 302. Monday Mornings is vanaf 15 april wekelijks te zien om 21:00 uur.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.