Credits: TNTCredits: TNT

TNT maakt zomerpremièredata bekend

door • 08/04/2015 • NieuwsReacties (0)468

TNT maakt zich op voor een hele drukke seriezomer met de terugkeer van zeven favorieten en de start van twee nieuwe dramaseries: het politiedrama Public Morals en de bovennatuurlijke ziekenhuisserie Proof.

Op maandag 8 juni trapt het kabelnetwerk af met het vierde seizoen van Major Crimes, gevolgd door het tweede seizoen van Murder in the First. Op dinsdag 16 juni start het zesde seizoen van Rizzoli & Isles en het eerste seizoen van het medische drama Proof (zie foto), waarin Chicago Code-actrice Jennifer Beals de hoofdrol vertolkt. Proof gaat over een briljante chirurg, die na de dood van haar zoon besluit samen te werken met een stinkrijke uitvinder (Matthew Modine) om bovennatuurlijke cases als reïncarnatie, vervloekingen en lichaamsverwisselingen te onderzoeken.

Vervolgens komt het netwerk op 21 juni met het langverwachte vervolg van The Last Ship. Een week later, op 28 juni, wordt het vijfde en laatste seizoen van Falling Skies ingezet. Op maandag 7 augustus wordt Major Crimes ingewisseld voor het politiedrama Public Morals, dat zich afspeelt in de jaren zestig in New York en zich richt op een divisie bij het lokale politiebureau. Edward Burns (Saving Private Ryan) speelt de hoofdrol.

De lijst van premièredata wordt afgesloten met het tweede seizoen van Legends, dat op 25 augustus van start gaat.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.