Credits: Joachim BaldaufCredits: Joachim Baldauf

Thekla Reuten in nieuwe BNN-serie Tessa

door • 08/04/2015 • NieuwsReacties (0)1224

Thekla Reuten heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe BNN-serie Tessa. De komische dramaserie is vanaf dit najaar te zien op NPO 1, de opnames zijn vandaag van start gegaan.

Tessa, dat is gebaseerd op de Deense tv-serie Rita, draait om de stoere, politiek incorrecte lerares Tessa. Ze rookt op de meisjes-wc, doet het met de rector en zegt iedereen waar het op staat. De leerlingen lopen met haar weg, maar volwassenen kunnen geen grip op haar krijgen. Zowel op school als in haar privéleven schopt ze de boel behoorlijk in de war. Ze heeft een gruwelijke hekel aan autoriteit en ligt daarom regelmatig overhoop met de mensen op het werk. Maar toch heeft Tessa een klein hartje en voelt feilloos aan wat iedereen nodig heeft. Hiermee geeft ze mensen graag een zetje in de goede richting. Of ze nu willen of niet. Maar wie helpt Tessa wanneer zij zelf haar hart wil luchten?

Andere hoofdrollen zijn voor Lies Visschedijk, Guido Pollemans en Esmée van Kampen weggelegd. Ook zijn er vaste rollen voor Beppie Melissen, Stefanie van Leersum, Joes Brauers, Bo Maerten, Peter Bolhuis, Niels Gomperts, Hendrikje Nieuwerf, Mattijn Hartemink en Alice Reijs. De regie is in handen van Pieter van Rijn en Anne de Clercq.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.