Credits: Richard Foreman / CBSCredits: Richard Foreman / CBS

The Millers: pilot

door • 06/10/2013 • RecensiesReacties (0)238

Cast Will Arnett, Margo Martindale, Jayma Mays, J.B. Smoove, Nelson Franklin, Eve Moon en Beau Bridges
Genre Komedie
Speelduur 20 minuten
Première 3 oktober 2013
Zender CBS (Amerika)

Plot Wanneer Nathan Miller (Will Arnett) zijn ouders vertelt over zijn scheiding, volgen zijn vader Tom Miller (Beau Bridges) en moeder Carol (Margo Martindale) zijn voorbeeld. Tot ongenoegen van Nathan besluit Carol bij hem in te trekken, terwijl Tom onderdak zoekt bij dochter Debbie (Jayma Mays).

Opvallend The Millers is één van de weinige series waarvan de pilot dit pilotseizoen opnieuw gefilmd is. De originele pilot was iets te gemeen en richtte zich te veel op hoe weinig de familieleden elkaar wel niet mogen. De nieuwe pilot is niet verzacht, maar er is meer variatie in aangebracht. Het draait nu meer om hoe de leden van de Miller-familie zich tot elkaar verhouden, in plaats van dat ze de hele tijd tegen elkaar staan te schreeuwen.

Waarom wel? Arnett is één van de beste komieken op televisie en dat laat hij hier ook zeker weer zien. Ook Bridges en Martindale doen het leuk als de disfunctionele ouders, al is het hier en daar net wat te overdreven. Daarnaast heeft Jayma Mays, hier te zien als zus Debbie, in Glee al laten blijken dat ze een heleboel talent heeft. Oftewel, aan de cast ligt het niet.

Waarom niet? Het is weer zo’n komedie die we totaal niet grappig kunnen vinden. Al is humor uiteraard subjectief. Ze mikken wel heel erg op de goedkope lach met hele lege en foute grappen, zo heb je bijvoorbeeld de scheten van moeder Carol als één van de running gags. Ook het overdreven uit proberen te kotsen van een slaappil en de foute Dirty Dancing moeder-zoon dans doen het bij ons niet goed. Hoeveel talent de acteurs ook hebben, als het schrijfwerk kwalitatief niet goed is, dan werkt het niet. Oh, en dan vergeten we de overkill aan lachband-geluiden nog te noemen.

Blijven kijken? Voor ons is het een overduidelijke nee. Zelfs de acteurs kunnen dit dramatische script niet redden. Maar, als jij van komedies over disfunctionele families houdt, dan zou het wellicht iets voor je kunnen zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.