Credits: NBCCredits: NBC

The Michael J. Fox Show: pilot

door • 29/09/2013 • RecensiesReactie (1)260

Cast Michael J. Fox, Betsy Brandt, Katie Finneran, Juliette Goglia, Wendell Pierce, Jack Gore en Conor Romero
Genre Komedie
Speelduur 23 minuten
Première 27 september 2013
Zender NBC (Amerika)

Plot Mike Henry (Michael J. Fox) was een zeer succesvolle nieuwslezer die stopte omdat hij de ziekte van Parkinson kreeg. Na vijf jaar thuis zitten besluit Mike weer aan het werk te gaan. Hij moet  nu een balans vinden tussen zijn taken als vader en het herstarten van zijn carrière.

Opvallend Het draait allemaal om de ziekte van Michael J. Fox. Het is de inspiratie voor de meeste grappen en situaties. De grappen zijn allemaal wel wat tam en lijken niet helemaal door te durven pakken. Ook is het een beetje treurig dat Fox een beetje bespot lijkt te worden. Parkinson blijkt verder ook niet echt een hele grappige ziekte te zijn.

Waarom wel? Michael J. Fox blijft een geweldige acteur, ziekte of niet. Daarnaast lijken de acteurs die zijn familie spelen aardig mee te kunnen, zeker voor Breaking Bads Betsy Brandt is dit een koud kunstje. De likeability van de familie is hoog en er is een interessante dynamiek.

Waarom niet? The Michael J. Fox Show is een komedieserie, maar absoluut niet grappig. Wij moesten geen enkele keer lachen, zelfs geen glimlach, aangezien dit een toch best zwaar criterium is waren we daarom nogal teleurgesteld.

Blijven kijken? Als je graag wilt lachen kun je deze serie beter links laten liggen. We hebben de hoop dat de serie beter wordt, maar hebben hier niet genoeg aanleiding voor gezien. Alleen de echte hardcore fans van Michael J. Fox halen hier misschien nog wat plezier uit.

Gerelateerde berichten

One Response to The Michael J. Fox Show: pilot

  1. Ik had al moeite met het kijken naar de laatste guest-stint van Fox bij Spin City (tijdens het Charlie Sheen-tijdperk)…. Een volledige comedyserie over zijn ziekte leek me daardoor ook niet iets dat ik meteen zou gaan volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.