Credits: FoxCredits: Fox

The Goodwin Games: pilot

door • 17/05/2013 • RecensiesReacties (0)225

Cast Becki Newton, Scott Foley, T.J. Miller, Kat Foster, Melissa Tang, Beau Bridges en Kaitlyn Maher
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 20 mei 2013
Zender Fox (Amerika)

Plot Nadat hun vader overlijdt, moeten de van elkaar vervreemde Chloe (Becki Newton), Henry (Scott Foley) en Jimmy Goodwin (T.J. Miller) met elkaar de strijd aangaan om zo de royale erfenis te winnen. Het is Benjamins (Beau Bridges) poging om na zijn dood toch zijn kinderen bij elkaar te brengen en ze alsnog wat levenslessen mee te geven.

Opvallend T.J. Miller zat niet in de originele pilot van The Goodwin Games. Jongste broer Jimmy werd toen gespeeld door Jake Lacy. Waarom hij vervangen werd is niet duidelijk. Wel liet Fox weten dat Miller zoveel indruk op hen maakte in de pilot van het niet bestelde Little Brother, dat ze hem toch ergens een rol wilde geven.

Waarom wel? The Goodwin Games is een fijne luchtige komedie en doet zich ook niet als iets anders dan dat voor. Gelukkig snappen de makers dat over de top gaan echt niet altijd nodig is en dus houden ze het ondanks het gekke gegeven van strijden om een erfenis redelijk simpel. Zo wordt zelfs een spelletje Trivial Pursuit interessant gemaakt. Wij kunnen wel aan deze ontwrichte familie wennen en vinden vooral Becki Newton als Chloe leuk.

Waarom niet? Normaal hebben we niets tegen Beau Bridges, maar hij speelt dit keer toch een behoorlijk irritante rol als de al overleden Benjamin Goodwin. Dat hij steeds via videobanden opduikt en dan ook precies de juiste woorden voor de situatie heeft, is sowieso al erg merkwaardig. Ook vragen wij ons nu al een beetje af hoe lang dit spelletje kan duren, dus misschien is het maar goed dat het eerste seizoen uit slechts zeven afleveringen bestaat.

Blijven kijken? New Girl is voorlopig van televisie en dus kunnen we wel een nieuwe Fox-komedie gebruiken. De pilot was niet geweldig, maar wel leuk genoeg om de Goodwin-familie nog even te blijven volgen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.