Credits: SyfyCredits: Syfy

Syfy gaat Dark Matter uitzenden

door • 22/05/2015 • NieuwsReacties staat uit voor Syfy gaat Dark Matter uitzenden836

Slechts een paar dagen na de Amerikaanse première gaat Syfy de nieuwe serie Dark Matter, gebaseerd op de gelijknamige striproman, ook in Nederland uitzenden. Dark Matter gaat in ons land op 16 juni in première.

De pilot van de science fiction-serie is in Amerika op 12 juni te zien. Dark Matter draait om een groep bemanningsleden van een verlaten ruimteschip. Ze ontwaken uit een slaapstand zonder herinnering te hebben aan wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Gedwongen moeten ze samenwerken om de reis vol wraak, verraad en verborgen geheimen te overleven. De cast van de Syfy-serie bestaat uit Melissa O’Neil, Marc Bendavid, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross en Zoie Palmer.

“We zijn verheugd om van Dark Matter een wereldwijde Syfy ervaring te maken en direct na de Amerikaanse première uit te zenden deze zomer”, aldus Steve Patscheck, uitvoerend vice-president programmering voor Universal Networks International. “Waar mogelijk willen we onze kijkers niewue content gelijktijdig met de Amerikaanse première brengen, zodat Syfy kijkers van over de hele wereld een wereldwijde beleving kunnen delen.”

Gerelateerde berichten

Comments are closed.