Credits: ABCCredits: ABC

Super Fun Night: pilot

door • 03/10/2013 • RecensiesReacties (0)294

Cast Rebel Wilson, Liza Lapira, Lauren Ash, Kate Jenkinson en Kevin Bishop
Genre  Komedie
Speelduur  22 minuten
Première 3 oktober
Zender  ABC (Amerika)

Plot 
Al dertien jaar lang gaan vriendinnen Kimmie Boubier (Rebel Wilson), Marika (Lauren Ash) en Helen-Alice (Liza Lapira) standaard  op vrijdagavond samen uit onder de naam Super Fun Night. Nu Kimmie op een advocatenkantoor werkt wordt dat een stuk moeilijker te regelen. Ondertussen vindt ze haar collega Richard (Kevin Bishop) toch wel erg leuk, maar heeft ze concurrentie van de mooie Kendall (Kate Jenkinson).

Opvallend De aflevering waarmee Super Fun Night in première ging, is niet de officiële pilot van de serie. Die schreef Rebel Wilson namelijk zelf, maar werd door critici zo slecht ontvangen dat ABC besloot de pilot over te slaan en te beginnen met de tweede aflevering.

Waarom wel? Het is natuurlijk altijd fijn om een serie te zien waarin het perfecte mooie meisje eens niet heel cliché alles voor elkaar krijgt. Kimmie is niet altijd even zelfverzekerd en allesbehalve perfect, maar daar kunnen we ons ook wel in vinden. Toch kiest de Britse Richard voor haar, en mannen met een Brits accent zijn een pluspunt in elke vrouwenserie.

Waarom niet? De leader is verschrikkelijk, de naam Kimmie Boubier is een totaal mislukte boobygrap en het verhaal op zich is totaal niet boeiend. Leuk dat Rebel Wilson zo zelfverzekerd is over haar lichaam en daar moeiteloos grapjes om kan maken. Maar Super Fun Night schiet hier soms een beetje in door, waardoor het lang niet altijd grappig is.

Blijven kijken? Nee. Het verhaal is onduidelijk en de grappen niet leuk. Jammer voor de briljante Rebel Wilson, maar al met al is dit een behoorlijk mislukte komedie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.