Credits: StarzCredits: Starz

Starz vernieuwt Da Vinci’s Demons na pilot

door • 17/04/2013 • NieuwsReacties (0)268

Dat was snel! Starz heeft zoveel vertrouwen in Da Vinci’s Demons dat het de historische dramaserie binnen een week heeft vernieuwd.

Veel nieuwe tv-series sneuvelen dit pilot seizoen snel, maar Da Vinci’s Demons weet na slechts het uitzenden van de pilot al dat het een tweede seizoen krijgt. “Ik ben blij dat we door mogen gaan met de avonturen van de meest excentrieke en glorieuze man uit de Renaissance”, liet bedenker David S. Goyer in een verklaring weten. De productie van de nieuwe afleveringen begint eind mei in Wales. Naar verwachting is de tweede reeks dan volgend jaar te zien.

Wij waren niet zo te spreken over de serie over de jongere jaren van Leonardo da Vinci, maar Starz kon van geluk spreken met 2,14 miljoen kijkers. Dat is een recordaantal voor het kleine netwerk. Nog nooit keken er zoveel mensen naar een première op Starz.

Onlangs werd de Psycho-prequel Bates Motel ook al snel na de pilot verlengd met een nieuw seizoen. Het zijn unieke successen, want nieuwe tv-series als Do No Harm, Cult en Zero Hour werden al na enkele weken van televisie gehaald.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.