Credits: FXCredits: FX

Sons of Anarchy 6 met nieuwe gezichten

door • 29/03/2013 • NieuwsReacties (4)1608

Maker Kurt Sutter heeft een paar tipjes van de sluier opgelicht over het aankomende zesde seizoen van Sons of Anarchy. Donal Logue keert voor minstens zeven afleveringen terug als Lee Toric. Ook komen er twee nieuwe personages bij.

Tara en Gemma krijgen concurrentie. Sutter spreekt van een nieuwe female lead, “Sort of in the escort world”. Daarnaast verschijnt er een “Old school shot-caller” in Charming. Wie die nieuwe rollen gaan spelen is nog niet bekend.

Dat de gastrol van Donal Logue (Grounded For Life) een verlenging krijgt is zeker. De voormalige U.S. Marshall is misschien wel de meest gevaarlijke vijand van de SAMCRO-crew tot op heden, meent Sutter. “Hij valt tussen de outlaw-wereld en die van de handhavers van de wet in. En dat maakt hem juist zo gevaarlijk. Hij is niet gebonden aan regels.”

Seizoen vijf eindigde spectaculair, met de arrestatie van Tara. Het gevangenisleven zal zeker zijn invloed hebben op haar relatie met Jax, verklapt Sutter. Bovendien zal de vacante positie van vice-president worden ingevuld, nu Bobby zijn functie bij de motorgang heeft opgegeven.

De dertien nieuwe afleveringen zullen vanaf de herfst te zien zijn bij FX.

Gerelateerde berichten

4 Responses to Sons of Anarchy 6 met nieuwe gezichten

  1. Ruud van Kessel zegt:

    kan niet wachten op het 6e seizoen , 5 net afgekeken

  2. Kees Sluyter zegt:

    Vol spanning wachten wij dan op seizoen 6

  3. kom maar op met seizoen 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.