Credits: Hallmark ChannelCredits: Hallmark Channel

Signed, Sealed, Delivered: pilot

door • 24/04/2014 • RecensiesReacties (0)425

Cast Eric Mabius, Kristin Booth, Crystal Lowe en Geoff Gustafson
Genre Drama/komedie
Speelduur 42 minuten
Première 20 april 2014
Zender Hallmark Channel (Amerika)

Plot Oliver (Eric Mabius), Shane (Kristin Booth), Rita (Crystal Lowe) en Norman (Geoff Gustafson) werken bij de post als zogenaamde postdetectives. Zij zorgen ervoor dat verloren of fout bezorgde brieven en pakketjes goed bezorgd worden op de momenten dat de ontvangers ze het meest nodig hebben.

Opvallend Op 12 oktober 2013 was er al een twee uur lange ‘back door pilot’-film van Signed, Sealed, Delivered te zien op Hallmark Channel. Deze film was zo’n succes dat Hallmark Channel besloot om er een serie van te maken.

Waarom wel? De plot van Signed, Sealed, Delivered is simpel, maar origineel. Hier blijkt dat er geen lastige verhaallijn voor nodig is om een serie op televisie uit te zenden. De personages zijn heel gewoon en daardoor voor veel kijkers herkenbaar. Op het eerste gezicht is Signed, Sealed, Delivered een typische Hallmarkserie: een gezellige feel good, zonder geweld en seks, waar jong en oud naar kan kijken.

Waarom niet? Signed, Sealed, Delivered lijkt na de eerste aflevering niet veelbelovend. De plot is origineel, maar er zit weinig uitdaging in de serie. Er is niet veel spannends aan het steeds opnieuw uitzoeken van wie en voor wie een bepaald pakket of briefje is. Op zich is het niet erg dat Signed, Sealed, Delivered geen grote spanningsboog kent en erg rustig voortkabbelt, dit is typisch iets voor Hallmark Channel, maar in de eerste aflevering gebeurt er wel erg weinig. Hoewel de personages herkenbaar zijn, is elk karakter nog wat stijf en saai en is het gevoel voor humor erg vlak. Daarom zijn scènes soms wat ongemakkelijk en lijkt chemie tussen de personages te ontbreken.

Blijven kijken? Nee. Hoewel de serie in het begin veelbelovend leek, hebben wij na het kijken van de pilot niet het idee dat Signed, Sealed, Delivered uit gaat groeien tot een interessante serie met hartverwarmende of meeslepende verhalen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.