Credits: Twentieth Century Fox Film Corporation / BNNCredits: Twentieth Century Fox Film Corporation / BNN

Seizoensfinale Homeland als eerste op Amsterdam Series Weekend

door • 02/05/2013 • ASW, NieuwsReacties (0)362

De kaartverkoop voor het eerste Amsterdam Series Weekend start vandaag. Op vrijdag 24 mei opent het festival met het gloednieuwe seizoen van de Deense hitserie Borgen en ASW heeft de Nederlandse primeur van de laatste twee afleveringen van Homeland.

Bezoekers zien als eerste hoe het Nick Brody en Carrie Mathison vergaat in de bloedstollende finale van het tweede seizoen. Deze afleveringen worden pas op 2 en 9 juni uitgezonden door BNN en het volledige seizoen is vanaf 25 september op dvd verkrijgbaar. Daarnaast staan onder andere de series Breaking Bad, Profugos, Overspel, Wallander, Girls, The Newsroom, Game of Thrones, Unsere Műtter Unsere Väter en Falling Skies op het programma van Amsterdam Series Weekend.

Amsterdam Series Weekend vindt plaats van 24 tot en met 26 mei in het Ketelhuis, het MC-theater en in een speciaal gecreëerde huiskamer  in de Openbare Verlichting: de UPC Living Room. In dit festivalhart kunnen bezoekers onder het genot van een drankje op banken neerploffen en met hun benen omhoog een keuze maken uit een enorm aanbod van series die on demand te zien zijn. Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week en is het eerste festival in Nederland dat zich uitsluitend richt op tv-series.

Er zijn verschillende soorten kaarten te bestellen voor Amsterdam Series Weekend. Zo kun je onder andere kiezen uit dag- en marathonkaarten of losse kaarten voor de feestjes op vrijdag- en zaterdagavond. Klik hier om kaarten te bestellen of het programma te bekijken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.