Credits: Nick van Ormondt / RTLCredits: Nick van Ormondt / RTL

RTL-serie Aaf vanaf vanavond te zien

door • 16/03/2013 • NieuwsReactie (1)433

De nieuwe RTL 4-serie Aaf gaat vanavond van start. Aaf is de remake van het Amerikaanse Roseanne. De serie is de aankomende twaalf weken op de familiezender te zien.

De nieuwe komedieserie gaat om een middenklasse gezin waarbij alle dagelijkse perikelen worden gedeeld met de kijker. Het huwelijk, familie, de eeuwige strijd om het huishouden en opgroeiende puberkinderen. Niets ontbreekt in de serie. De cast bestaat uit moeder Aaf (Annet Malherbe), vader Ton (Bas Keijzer), oudste dochter Marie (Lisa Zweerman), dochter Jozefien (Mechteld Jungerius), zoon Bennie (Nick Geest) en tante Jacky (Jelka van Houten).

Annet Malherbe zei niet meteen ja tegen de serie. “Ik was bang dat het één op één Amerikaans zou zijn”, vertelde de actrice in RTL Boulevard. Gelukkig is dat niet het geval en spreekt Malherbe vol lof over Aaf. “Ik denk dat het echt een gezellige familieserie is voor de zaterdagavond. We kunnen er gezellig met zijn allen voor gaan zitten en dat het af en toe schuurt, maar het altijd weer goed komt”, aldus Malherbe.

Aaf is elke zaterdagavond te zien om 20.00 uur op RTL4.

Gerelateerde berichten

One Response to RTL-serie Aaf vanaf vanavond te zien

  1. Tom van Steensel zegt:

    Wel toevallig… we krijgen in dezelfde week dus Nederlandse versies van zowel Nurse Jackie als Roseanne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.