Credits: Ron Tom / ABCCredits: Ron Tom / ABC

Rol voor Hilarie Burton in Grey’s Anatomy

door • 29/03/2013 • NieuwsReacties (0)289

Er gaat een nieuwe dokter aan de slag in Seattle Grace Hospital. Hilarie Burton heeft getekend voor een terugkerende gastrol in Grey’s Anatomy.

Burton (One Tree Hill, White Collar) zal de cast versterken als specialist in craniofaciale aandoeningen, die het ziekenhuis bezoekt om haar expertise aan te bieden. De actrice zal voor het eerst te zien zijn in de 22ste aflevering van dit negende seizoen, die begin mei op televisie te zien zal zijn.

Haar real-life liede Jeffrey Dean Morgan speelde eerder, in 2005, ook een terugkerende gastrol in het medische drama. Hij was te zien als hartpatiënt Denny Duquette. Naast Burton werden dit seizoen (gast)rollen gespeeld door onder andere Neve Campbell, Justin Bruening, Constance Zimmer en Sarah Chalke.

Burton is laatst ook toegevoegd aan de cast van Fox’ dramapilot The List. Een serie over U.S. Marshal Soto, die de jacht leidt op de persoon die ‘The List’ heeft gestolen. Een bestand dat de identiteiten bevat van iedereen in het getuige-beveiligingsprogramma. Burton zal te zien zijn als de vrouw van Soto, Maddie Soto.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.