Credits: USA NetworkCredits: USA Network

Recap #9 Psych is terug en 90210 zwaait af

door • 03/03/2013 • FeaturesReacties (0)292

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Onze favoriete helderziende detectiveserie Psych (zie foto) is ontwaakt uit zijn winterslaap. In het vervolg op de seizoensfinale van vorig jaar ging Shawn achter de bad cop aan die zijn vader neerschoot. Gus volgde hem zoals vanouds tegen wil en dank. Vooral zijn geliefde auto Blueberry moest dat ontgelden.

Twee echte televisieactrices maken dit najaar waarschijnlijk hun comeback en wij zijn daar blij mee. NBC cast Sophia Bush (One Tree Hill) voor de pilot van Hatfields & McCoys en Alexis Bledel (Gilmore Girls) heeft een hoofdrol te pakken in Friends & Family van Fox.

Wie nog hoopte dat Spencer en Toby weer samen zouden komen, kan dat nu wel vergeten. Deze week werd Toby in Pretty Little Liars het nieuwste slachtoffer van A en dus vragen wij ons af of hij nu wel of niet deel uitmaakte van het A-team. Die arme Spencer kon het maar niet bevatten. We gaan weer een nieuwe kant van haar zien, want ze eindigde totaal in shock in een gekkenhuis.

De pilots vallen ons tot nu toe nog wat tegen. CBS’ Golden Boy was weinig vernieuwend en ABC haalde Zero Hour al na drie afleveringen van televisie. Wij waren wel te spreken over de nieuwe Nederlandse serie Volgens Robert, maar de kijkcijfers waren teleurstellend. De dramaserie van de Publieke Omroep trok maar 500.000 kijkers.

In How I Met Your Mother kwam er eindelijk een einde aan Teds vreselijke rode laarzen. Jenny bleek in de seizoensfinale van Bunheads ook iets te zijn verloren en The CW besloot dat het voor 90210 tijd is om te stoppen.

Switched at Birth zal morgen geschiedenis schrijven met de allereerste aflevering die geheel in gebarentaal is. Benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Hier alvast een promo.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.