Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

Recap #8 Week vol castings en geheimen

door • 24/02/2013 • FeaturesReacties (0)8528

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Voor ons gevoel was Suits nog maar net weer begonnen en deze week was alweer de seizoensfinale. Te vroeg, als je het ons vraagt. Maar wat een finale! Louis raakte ondanks een stroef begin bevriend met zijn Engelse dubbelganger Nigel, wat zorgde voor hilarische dialogen. Minder fijn is de fusie met de firma van Edward. Harvey begint straks in seizoen 3 een paar treetjes lager. Mike was eindelijk compleet eerlijk tegen Rachel. Hun steamy sexscène in het archief is de cliffhanger waar we het voorlopig mee moeten doen.

De pilot van Cult was een aanfluiting. Het idee van de nieuwe dramaserie was veelbelovend, maar de uitwerking dramatisch. Gelukkig was er wel goed nieuws voor één van onze favoriete pilots van dit seizoen. The Americans werd al na vier afleveringen verlengd met een tweede seizoen.

Op het gebied van casting gebeurde zoveel dat wij het bijna niet konden bijhouden. Mandy Moore en June Diane Raphael bemachtigden hoofdrollen als disfunctionele vrouwen in ABC’s PullingKristen Wiig en Seth Rogen voegen zich bij de cast van Arrested Development.

Veel goed nieuws voor de Nederlandse televisieseries. RTL’s hitserie Divorce krijgt een tweede seizoen! De kans bestaat wel dat Chantal Janzen dit seizoen aan zich voorbij moet laten gaan in verband met theaterverplichtingen. Er is wellicht wel een vaste rol voor Katja Schuurman in het nieuwe seizoen. Erland Galjaard maakte ook bekend dat misdaadserie Moordvrouw een derde seizoen krijgt.

Vanavond begon Maria Goos’ nieuwe dramaserie Volgens Robert. De uitzendtijd werd veranderd van 21.30 naar 20.50 in verband met concurrent Divorce. Geza Weisz werkt aan het script voor een nieuwe komedieserie, gebaseerd op het Amerikaanse Girls en BNN heeft laten weten hierin geïnteresseerd te zijn.

Pretty Little Liars was weer spannend en het lijkt erop dat Spencer eindelijk gaat vertellen wat ze weet over Toby. In The Lying Game worden steeds meer geheimen ontrafeld en het is maar de vraag hoe lang het nog duurt voordat de gehele waarheid boven tafel komt. Ook de sprookjesfiguren in Storybrooke (Once Upon a Time) doen er alles aan om hun geheim te verbergen, maar dat wordt lastig nu een buitenstaander heeft gezien dat er magie werd gebruikt. ABC overweegt een spin-off van laatst genoemde serie te maken, die zich focust op de Mad Hatter.

CBS vindt het tijd voor een nieuwe politieserie en dit keer met een andere held dan we van het netwerk gewend zijn. Theo James speelt een jonge, mooie agent die ons in deze trailer een beetje doet denken aan Gossip Girls Nate Archibald, die er dezelfde bijnaam op na hield: Golden Boy.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.