Credits: Jessica MiglioCredits: Jessica Miglio

Recap #7 Lena Dunhams figuur zorgt voor controverse

door • 17/02/2013 • FeaturesReacties (0)403

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

De laatste aflevering van Girls leek alleen maar over Lena Dunhams karakter Hannah en haar nieuwe scharrel te gaan (zie afbeelding). De vele naakt- en seksscènes zorgden voor veel kritiek, voornamelijk gericht op Dunhams figuur. Zo zou ze te dik zijn voor scharrel Joshua, gespeeld door Patrick Wilson. Wilsons vrouw Dagmara Dominczyk ging er op Twitter tegenin “Funny, his wife is a size 10, muffin top & all, & he does her just fine.Least that’s what I hear”.

Pretty Little Liars is op een donker pad gekomen en lijkt er niet meer van af te komen voorlopig. Wij genieten wel van de nieuwe Spencer.

Kijk je graag naar Arrow, The Vampire Diaries en Supernatural? Dan zit je voorlopig goed, The CW verlengt de series. Ook Linda de Mols hitserie Dirvorce krijgt een vervolg, wat in de lijn der verwachting lag met 1,7 miljoen kijkers per aflevering. BBCs voor een Golden Globe genomineerde drama The Hour wordt gecancelt na twee seizoenen.

De netwerken hebben de afgelopen weken massaal pilots besteld en zijn nu druk bezig met de casting. Kim Raver, bekend van Grey’s Anatomy, is gecast als leading lady in Shane Brennans pilot NCIS: Red. Eerder deze maand schreven we dat KaDee Strickland de show stal in het zesde seizoen van Private Practice. Binnenkort is de actrice misschien weer op televisie te zien, want ze is gecast voor NBCs Bloodline.

De Ritters hebben weer werk gevonden. De seizoensfinale van Parenthood verklapte al dat Jason Ritter waarschijnlijk niet terug zou komen en nu weten we het zeker, want hij heeft de hoofdrol in Friends & Family. Krysten Ritter hoeft ook niet meer te treuren over het gecancelde Don’t Trust the B—- in Apartment 23. De actrice is gecast voor de hoofdrol in NBCs pilot Assistance.

We kunnen ook deze week niet om Suits heen. Ondanks de grote crisistijd liet Louis zich van zijn ridderlijkste kant zien, door te proberen om Rachel alsnog door de Harvard-commissie te krijgen. Toch leverde zijn betoog bij de overweldigde Sheila hem niet meer op dan een paar hete momenten in een achterkamertje.

In de Valentijnsaflevering van Modern Family liep als vanouds alles voor iedereen mis. Jay en Gloria werden tijdens hun eerste romantische avond sinds de zwangerschap voortdurend gestoord. Nog erger is het voor Mitchell en Cameron, die er in een The Hangover-achtige kater achter kwamen dat ze Dylan als huisgenoot hebben binnengehaald. Alleen eeuwige romanticus Manny lijkt de dag van zijn leven te hebben gehad.

Bij The Following bleek niet Paul, maar juist  Jacob de zwakste schakel onder de ontvoerders te zijn. Zijn vriendin Emma zette hem voor het blok, maar hij heeft het niet in zich om iemand te vermoorden.

Met Valentijn werd de pilot van Zero Hour uitgezonden, maar daar begrepen wij helemaal niets van. NBC heeft de premièredatum bekend gemaakt voor Bryan Fullers Hannibal. Deze zal 4 april worden uitgezonden en de eerste trailer is ook al te zien.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.