Credits: USACredits: USA

Recap #6 Donna’s dubbele bitchslap

door • 10/02/2013 • FeaturesReacties (0)278

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Suits kon weer eens niet in onze recap ontbreken. Daniel Hardman kwam iedereen weer lastig vallen. Niemand nam zo goed wraak als Donna (zie foto), al kwam Louis in de buurt. Donna werd deze week ons favoriete personage door Hardman twee keer een bitchslap te geven. Harvey wilde weten hoe het voelde. Donna: “Good enough that I did it again.”

In de première van het vierde en laatste seizoen van Community besefte iedereen zich hoe dichtbij het afstuderen is. Alleen Abed wil het nog niet bevatten, dus die verzint zijn eigen realiteit. In sitcom stijl. Smash beleefde zijn seizoenspremière met veel nieuwe gezichten. Ook Touch begon aan het tweede seizoen en bracht ons juist de welbekende vliegende en rennende Kiefer Sutherland terug.

Spoiler alert! In The Big Bang Theory krijgt Leonard ruzie met Sheldon omdat ‘ie met spoilers strooit. How I Met Your Mothers Ted komt steeds dichterbij het vinden van de ware. Abby Elliott had een gastrol als Teds laatste scharrel voor het ontmoeten van de moeder van zijn kinderen. We moeten dus nog even geduld hebben. In The Lying Game kon Emma haar geheim niet langer voor zich houden en deelde het met Laurel. Wacht, moet Laurel Emma nu nog haar zus noemen?

Vorige week hadden we het al over de slechtste waardering ooit voor een NBC serie. Deze week verloste het netwerk zichzelf en dumpte Do No Harm na slechts twee afleveringen. The CW trekt zich juist weinig aan van slechte beoordelingen en gaat geen gekke verhaallijnen introduceren om The Carrie Diaries meer kijkcijfers te bezorgen. Wij raden ze aan om het wel te doen. De serie heeft het nodig.

Christina Applegate stopte met Up All Night omdat ze het niet eens was met de creatieve veranderingen. Eén van haar naamgenoten staat juist op het punt om met een komedieserie te beginnen. NBC haalde Christina Ricci over om de hoofdrol in Girlfriend in a Coma te spelen. Nadat ze uit haar coma komt, is ze natuurlijk van alles vergeten. Inderdaad, Applegate speelde een soortgelijke rol in Samantha Who?. Vinden jullie het al verwarrend?

It’s fucking Matt Damon. House of Lies sloeg een weekje over, maar is vanavond terug met een gastrol van Matt Damon.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.