Credits: Eric McCandless / ABC FamilyCredits: Eric McCandless / ABC Family

Recap #5 Michelle’s Rory en allerlaatste 30 Rock

door • 03/02/2013 • FeaturesReacties (0)310

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Bunheads maker Amy Sherman-Palladino herinnerde ons er weer aan dat Gilmore Girls ook van haar hand was. Niet dat we dat ooit konden vergeten door de constante aanwezigheid van Kelly Bishop. Michelle vond in haar broer Scotty de Rory bij haar Lorelai (zie foto). Compleet met veel te snelle gesprekken en zoveel referenties dat wij de helft misten.

NBC’s tijdslot op donderdagavond is niet meer wat het geweest is. De seriespremière van Do No Harm maakte het nog even pijnlijker. Nog nooit scoorde een nieuwe serie bij een groot netwerk zo slecht. Nog nooit!

FX-baas John Landgraf stond juist te springen vanwege de waardering voor het nieuwe The Americans. “We zijn erg blij met de première score en, net zo belangrijk, we zijn trots op de lovende kritieken die de show heeft gekregen.” Toch werd House of Cards met Kevin Spacey onze favoriete pilot van de week. Vanaf nu houden wij van politiek.

Wij hadden trouwens wel behoefte aan nieuwe series, want 30 Rock nam afscheid. Nooit meer Liz Lemon en Jack Donaghy. Gelukkig was de finale wel een typische 30 Rock finale: Geestig, scherp, heerlijk.

De komedieserie werd trouwens uitgezwaaid met SAG Awards voor Alec Baldwin en Tina Fey. Ook regisseurs en zelfs art directors kregen deze week prijzen. Breaking Bads Rian Johnson werd Beste Regisseur van een Dramaserie en Girls‘ Lena Dunham kreeg natuurlijk ook een beeldje. HBO deed het bij de ADG Awards ook goed, want daar was, naast een prijs voor Game of Thrones, ook een award voor Girls.

In New Girl was er eindelijk dan die langverwachte zoen tussen Nick en Jess. Een flashmob over borstvoeding? Ja echt, in The New Normal kan het, op de muziek van Kelis’ Milkshake. Supernatural kreeg bezoek van een blast from the past. 90210 creëerde een heel nieuw heden in een ‘wat als het verleden anders was’-aflevering. Wat een narcose wel niet met een mens kan doen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.