Credits: CBSCredits: CBS

Recap #4 Robin Sparkles en Mad Men terugkeer

door • 27/01/2013 • FeaturesReacties (0)302

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Zo heb je Robin Sparkles (zie foto) nog nooit gezien. CBS gaf al aan dat de Canadese popster op 4 februari een donkere en gewaagde kant van zichzelf laat zien, maar dit is niet wat wij verwachtten. Deze eerste foto is gewoon eng. Sparkles neemt Alex Trebek, Jason Priestly en Luc Robitaille mee voor een Canadees onderonsje in How I Met Your Mother.

Wij verlangen naar 7 april want dan is Don Draper eindelijk terug. De eerste foto’s beloven weer veel drank en sigaretten. Van Mad Men krijgen wij nooit genoeg. Gelukkig krijgt de dramaserie sowieso een zevende seizoen. Girls gaat ons voorlopig ook nog niet verlaten. Lena Dunham verklapte aan Alec Baldwin dat ze in maart met de productie van seizoen drie begint.

CBS wil Eddie Murphy op televisie hebben met een tv-serie van Beverly Hills Cop. Fox komt met Greg Kinnear in de pilot van Rake. Het pilot seizoen lijkt nog lang niet over, dus wie weet welke sterren er nog bij komen. J.J. Abrams doet trouwens ook volop mee.

Revenge zat weer vol met stiekeme samenwerkingen. The Carrie Diaries werd deze week nog kinderlijker en daarmee schrijven wij de serie voorlopig af. De groepsknuffel werd ons iets te veel. Pretty Little Liars was hartverscheurend, echt waar, en in Suits was Harvey zoals altijd een baas.

Tissues waren nodig tijdens de seizoensfinale van Parenthood. Serieus, ze wilden ons laten huilen. De seizoensfinale van American Horror Story: Asylum was eigenlijk alleen maar saai. Flashbacks en een verteller. Gaap. De allerlaatste Private Practice aflevering was sprookjesachtig en nieuwe serie The Following maakte alles waar wat het beloofde: Kevin Bacon en een gestoorde, maar slimme  seriemoordenaar.

Ellis komt terug. Wij waren blij toen de achterbakse en vooral vervelende assistent uit Smash verdween, maar van dit soort personages kom je nooit zomaar af. Dat hadden we kunnen weten natuurlijk. Er is wel een twist, Smash‘ Josh Safran zegt dat Ellis niet in de tegenwoordige tijd verschijnt in seizoen twee. Iemand behoefte aan een tijdmachine?

Matt Damon nam deze week Jimmy Kimmel Live over. Wij stoppen hem gewoon nog even in de recap want je mag dit niet missen. Na deze goed geslaagde grap staat Damon toch echt wel voor in de ‘ruzie’. Hij is binnenkort ook in House of Lies te zien en daarin wil hij de strijd aan gaan met George Clooney. We zijn nu al benieuwd wat dat gaat brengen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.