Credits: HBOCredits: HBO

Recap #36 True Detective wil een Emmy

door • 30/03/2014 • FeaturesReacties (0)389

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

De Emmy’s laten nog even op zich wachten, maar de belangrijke beslissingen worden nu al genomen. HBO deed iets verrassend en stuurde True Detective in als een dramaserie. Ja, als een dramaserie en niet als een miniserie. Dat werd wel verwacht, zoals FX bijvoorbeeld ook altijd doet met American Horror Story. Het netwerk maakt het zichzelf wel lastig, want nu komt de serie tegenover grote namen als Breaking Bad te staan. Succes!

ABC heeft het sprookje dat Once Upon a Time in Wonderland heet uitgeblazen. De spin-off van Once Upon a Time was niet zo’n succes. Netwerkbaas Paul Lee gaf eerder tijdens de TCA-perstoer al toe dat het falen van de serie grotendeels kwam door het moeilijke tijdslot.

Helix kreeg juist wel goed nieuws. Op de dag van de seizoensfinale kreeg de sciencefictionserie groen licht van Syfy voor een tweede seizoen. Er komen dus weer dertien afleveringen aan.

Katja Schuurman verhuisde onlangs naar de KRO-NCRV. Ze heeft nu ook haar eerste acteerklus voor de omroep te pakken. Ze is volgend jaar te zien in misdaaddrama Noord/Zuid. Wij hebben er wel vertrouwen in, want de KRO maakte ook Penoza en bovendien doet Gijs Scholten van Aschat mee.

Louis got litt up! Het ging deze week niet zo goed met de advocaat in Suits. Hartaanval. Verliefd, verloofd, verlaten. Ja, hij heeft het een en ander te verwerken en kan dat niet meer doen met Rachel als luisterend oor.

Het eind komt in zicht voor How I Met Your Mother en dus verschijnt de cast overal. Het hoogtepunt was toch echt wel bij Inside The Actors Studio. We zullen er verder niks over zeggen, kijk maar gewoon.


Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.