Credits: Richard Cartwright / ABCCredits: Richard Cartwright / ABC

Recap #35 Moord en verraad bij ABC

door • 16/03/2014 • FeaturesReacties (0)385

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

ABC maakte deze week overduidelijk dat er geen ander netwerk is met meer drama. Scandal schoot in het rond, maar natuurlijk zagen we niet wie er geraakt werd, alsof het nog niet dramatisch genoeg was. Revenge deed er op een schepje bovenop door ook te moorden én te onthullen dat Conrads ex (zie foto) ook Jacks moeder is. Dra-ma, we zeiden het toch.

True Detective maakte er na een geweldig eerste seizoen een einde aan. Helaas kregen we niet alle antwoorden die we wilden, maar toch, wat een finale. Nu maar hopen dat er een tweede seizoen komt met weer zo’n sterrencast.

Er kwamen ook weer een hoop nieuwe televisieseries bij. Netflix blijft ons verbazen, want met From Dusk Till Dawn was het weer raak. De pilot is de perfecte combinatie van de kwaliteit die we van Netflix gewend zijn en de bloederige en unieke cultsfeer die we kennen van Quentin Tarantino.

NBC ging het iets minder goed af. De nieuwe bovennatuurlijke dramaserie Believe maakte veel minder indruk, en dat terwijl kersverse Oscar-winnaar Alfonso Cuarón de regie in handen heeft. ABC deed het best goed met Resurrection, dat geen remake is van Les Revenants, maar er wel verdacht veel op lijkt.

Ondertussen werd er in eigen land een nieuwe serie aangekondigd. SBS6 komt met Bar Gezellig, een bewerking van Cheers. Of dat een goed idee is, laten we maar even in het midden. Ook in Nederland: Noortje Herlaar die buitenlandse plannen maakt, ze heeft haar eerste Engelstalige rol te pakken.

Eén van onze favoriete televisiekoppels krijgt een tweede kans. Althans, het wordt al de zoveelste kans. In ieder geval zijn we blij dat Tyler Blackburn na het cancelen van Ravenswood terugkomt naar Rosewood. Dat betekent dus hoop voor Haleb.

Dat we antwoorden krijgen, hebben we al vaker gehoord. Maar dit keer geloven we het wel. De seizoensfinale van Pretty Little Liars belooft ontzettend spannend te worden, want #AliTellsAll..

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.