Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

Recap #34 Aria komt overal achter

door • 23/02/2014 • FeaturesReacties (0)620

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Die arme Aria, dit is niet haar seizoen. Ze kwam achter Ezra’s geheimen in één van de meest dramatische scènes van Pretty Little Liars ooit. Ze moet Spencer nu wel geloven. Al zijn wij er juist door die onthullingen echt niet meer zo zeker van dat Ezra ‘A’ is.. Oh en aankomende week krijgt onze liar het niet makkelijker, ze draait dan namelijk echt helemaal door.

De revival beleeft zijn comeback! Na een terugkeer van Fox’ 24 brengt NBC nu Heroes terug. Overigens moeten we niet te veel hopen op oude bekenden. Zij keren misschien terug in gastrollen, maar de nieuwe afleveringen onder de nieuwe naam Heroes Reborn draaien om andere personages.

Een andere terugkeer bij NBC is die van Sarah Ramos in Parenthood. Haddie, de oudste dochter van Kristina en Adam, zal in één aflevering aan het einde van dit vijfde seizoen te zien zijn.

Frank Gallagher en Marty Kaan mogen nog even bij Showtime blijven. Het netwerk vernieuwde zowel komedieserie Shameless als dramaserie House of Lies.

Geen nieuws over J.Law, maar J.Lo. We zouden het bijna vergeten, maar Jennifer Lopez is natuurlijk ook actrice. Ze heeft een hoofdrol te pakken in politieserie Shades of Blue, niet te verwarren met die andere kleur tinten.

Meer castingnieuws: Becki Newton is één van de Weird Loners, Homelands Morena Baccarin doet mee in Warriors en Milo Ventimiglia heeft een rol in aliendrama The Visitors.

In eigen land komen er weer allemaal toffe series aan, om te beginnen morgen de eerste aflevering van miniserie Johan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.