Credits: Nathaniel Bell / NetflixCredits: Nathaniel Bell / Netflix

Recap #33 Frank Underwood is terug

door • 16/02/2014 • FeaturesReacties (0)515

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

We kunnen er niets anders van maken: het was echt de week van Netflix. Moeiteloos toverde de streamingdienst Valentijnsdag om naar House of Cards-dag, want niemand had het meer over boeketten, maar over de terugkeer van de genadeloze Frank Underwood. In Amsterdam werd dit zelfs gevierd in het Comedy Theater. Maar wat een terugkomst van onze favoriete politieke dramaserie. We zullen het niet voor je spoilen, dit wil je echt zelf zien.

Om er een schepje bovenop te doen, kwam Netflix ook nog met de aankondiging dat het tweede seizoen van Orange is the New Black op 6 juni online staat. De echte diehard bingewatcher kon dat ontdekken in een promo na de laatste aflevering van House of Cards. How clever.

Pretty Little Liars ging terug in de tijd, maar toch verder met het verhaal. In de film noir-aflevering schitterde vooral Spencer. Haar vriendje Toby was een beetje over de top als gangster/politieagent. Toch vonden wij het wel vermakelijk. Oh en klein zusje Ravenswood werd gecanceld. Of we daar echt rouwig over zijn, weten we zelf eigenlijk nog niet.

De How I Met Your Mother spin-off, How I Met Your Dad, begint meer vorm te krijgen en voor het eerst hopen wij echt dat de komedieserie doorgaat. Greta Gerwig heeft namelijk de hoofdrol en gaat de pilot ook nog eens schrijven. Alyson Hannigan is ook bezig met het leven na HIMYM, de actrice is gecast in de pilot van More Time With Family.

Ook in ons eigen land gebeurde er genoeg. We komen even terug op gangsters, want Maria Goos gaat voor de AVRO La Famiglia maken, een maffia-achtige serie over een Italiaans-Nederlandse familie. De casting moet nog beginnen. Iemand tips? Wij weten toevallig dat Teun Luijkx graag eens een gangster wil spelen.

Verder zoekt Katja Herbers het geluk in Amerika en wel in Manhattan. In de dertiendelige dramaserie gaat ze een wetenschapper spelen die meewerkt aan de ontwikkeling van de eerste atoombom. Soapie Mark van Eeuwen blijft op Nederlandse bodem en gaat een dokter spelen in drama In Voor- en Tegenspoed.

Op de redactie waren we nog bezig met de vreugdedansjes vanwege de Parenthood/Friday Night Lights-crossover en toen was ‘ie er ineens al! Geniet van de eerste aflevering van Friday Night at the Luncheonette.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.