Credits: CinemaxCredits: Cinemax

Recap #32 Strike Back en schok voor Grey’s-fans

door • 18/08/2013 • FeaturesReacties (0)347

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

We hebben het er al weken over, maar deze week begon Breaking Bad eindelijk weer. Hank ontdekte het geheim van Walter en sloot zich op in zijn garage voor een paar dagen intense research. Jesse ondertussen worstelde weer eens met zijn geweten. Hij strooide het bloedgeld uit een auto alsof hij Paperboy aan het spelen was. Acteur Bryan Cranston regisseerde zelf de aflevering. Ook als Dubbel W was hij meteen weer in topvorm. We trillen nog steeds na van de ijskoude cliffhanger. “Tread lightly.”

Na de terugkeer van onze favoriete misdaadserie ging er meteen een nieuwe veelbelovende serie in première. Low Winter Sun is de gedoodverfde opvolger en wij begrijpen wel waarom. In de stijl van The Wire is dit een heerlijk realistisch en rauw misdaaddrama met twee geweldige hoofdrolspelers.

Sandra Oh verraste de fans van Grey’s Anatomy door te laten weten dat ze er mee stopt. Niet meteen schrikken, ze vertrekt pas na het aankomende tiende seizoen. Een aantal van haar collega’s, waaronder de Grey waar het allemaal mee begon, heeft ook aflopende contracten. Misschien dat het ziekenhuis binnenkort leegloopt.

Sgt Damien Scott bewees weer eens de grote held te zijn door Rebecca te redden, terwijl wij er best mee hadden kunnen leven als ze het einde niet had gehaald. Sullivan Stapleton (zie foto) is net als zijn personage ook behoorlijk heldhaftig. Hij vertelde in een exclusief interview alles over de spectaculaire stunts die hij zelf doet voor Strike Back.

Het kan bijna niet misgaan met de adaptatie van Lauren Grahams roman Someday, Someday, Maybe. The CW besloot dat het wel weer wil gaan samenwerken met de Gilmore Girls-actrice en gaat helpen bij de ontwikkeling van het script.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.