Credits: AMCCredits: AMC

Recap #31 Breaking Bad begint

door • 11/08/2013 • FeaturesReacties (0)317

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Na lang wachten is Breaking Bad vanavond eindelijk weer terug. Het lijkt er op dat het Walter vs Hank wordt, maar wat er gaat gebeuren kunnen zelfs wij niet voorspellen. Als we maker Vince Gilligan moeten geloven, wordt het een einde om nooit te vergeten, maar eerst nog even een terugblik.

HBO’s Strike Back begon deze week ook weer en dat betekende natuurlijk heel veel actie. Gelukkig waren er ook weer veel momenten tussen Scott en Stonebridge, die twee blijven toch vermakelijk. Er is ook een nieuwkomer, Zubin Varla, en wij hebben een exclusief interview met hem en zijn regisseur.

Het nieuwe televisieseizoen komt er aan en dat betekent dat er ook een hoop nieuwe rollen zijn. One Tree Hills Hilarie Burton heeft er weer eentje te pakken. Na haar gastrol in Grey’s Anatomy zal ze te zien zijn in de CBS-thriller Hostages. New Girl voegt actrices Angela Kinsey en Eva Amurri als de plaaggeesten van Jess en Schmidt.

Graceland stopte heel plotseling met het hele good guy/bad guy gedoe en zorgde ervoor dat niemand meer kan denken dat Briggs toch wel oké is. Hij wurgde Mike zelfs om maar niet betrapt te worden. Hoezo een omslag? Anyway, iedereen liet zich simpel voor de gek houden, al vindt Charlie het allemaal verdacht worden.

Nadat Anger Management Selma Blair ontsloeg, werd er meteen een casting call geplaatst voor een “knappe, sexy actrice tussen de dertig en veertig”. Deze week bleek Laura Bell Bundy aan die omschrijving te voldoen, want de Hart of Dixie-actrice is de nieuwe vrouwelijke hoofdrolspeler in de FX-serie.

Eén van onze andere favoriete series, Homeland, laat nog even op zich wachten. Gelukkig is er nu een trailer waarin wel nieuw materiaal te zien is. Claire Danes mag weer crazy Carrie spelen en Brody heeft niks meer, zelfs geen haar.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.