Credits: ABCCredits: ABC

Recap #3 Crazy Carrie imitatie

door • 20/01/2013 • FeaturesReacties (0)306

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Wij missen Homeland, maar gelukkig kregen we toch een beetje onze wekelijkse dosis. De dramaserie was de grote winnaar tijdens de Golden Globes. Tessa deed in Suburgatory een full on crazy Carrie (zie foto) en redde daarmee de aflevering.

Het was ook de week van pilots. The Carrie Diaries bezorgde The CW niet al te hoge kijkcijfers en was kinderlijker dan wij verwachtten. Utopia was net als Newsreaders veelbelovend, maar Jim Jeffries bleek in zijn stand-up-shows grappiger dan in Legit.

Er zijn ook meer dan genoeg pilots in het vooruitzicht. TNT kondigde aan dat Geena Davis een bounty hunter gaat spelen in Green. NBC bestelde een naamloze pilot over twintigers die het druk hebben met daten. Ook pende Community’s Alex Schemmer Donor Party voor NBC, een komedie over een onverantwoordelijke man die zich moet gaan gedragen als hij er achter komt dat hij kinderen heeft als gevolg van zijn dagen als spermadonor.

Wij benoemen Lena Dunham na het winnen van twee Golden Globes tot vrouw van de week. Haar Girls beleefde ook de seizoenspremière en die stelde ons niet teleur. Shoshanna is nog steeds gek. Marnie bereikte een dieptepunt en Hannah was zoals altijd naakt. Misschien waren we dan toch een beetje teleurgesteld.

Lang wachten werd beloond. Suits kwam na vijf maanden eindelijk weer terug. Er leek wel wat veranderd bij Pearson Hardman. Mike was de eikel en Harvey was ineens lief. What’s up with that? Fringe nam juist afscheid en deed dat ook geweldig. Wat een epische series finale. Nog niet gezien? Ga dan nu gauw kijken.

AMC zorgde voor verwarring. Iedereen weet dat de remake van The Killing niet eens in de schaduw van het origineel mag staan en daarom was cancelen van de serie een logische keuze. Deze week besloot AMC de serie toch weer terug te brengen voor een derde seizoen. Stiekem hopen wij dat ze volgende week weer van gedachten veranderen.

Pretty Little Liars‘ Ashley Benson is maandag in How I Met Your Mother te zien. Toen dat nieuws net naar buiten kwam, dachten wij dat het met Barney te maken had. Dat is niet zo, ze zit achter Ted aan en heeft last van daddy issues.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.