Credits: Adam Taylor / ABC FamilyCredits: Adam Taylor / ABC Family

Recap #29 Bunheads’ laatste dans

door • 28/07/2013 • FeaturesReacties (0)323

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Onze favoriete ballerina’s (zie foto) zijn uitgedanst. Helaas besloot ABC Family deze week om Bunheads te cancelen. Wij snappen best dat dansende tieners niet iedereen interesseren, maar Bunheads was oprecht een goede serie, die meer over opgroeien dan over dans ging. Vooral Sutton Foster was briljant, en de tv-serie van Amy Sherman-Palladino zat ook nog eens vol met fantastische referenties, snelle gesprekken en geweldige grappen. Wij zetten de pilot maar weer aan.

Het veel te korte derde, en vermoedelijk laatste, seizoen van Luther had weer een fantastische finale. Wij weten het nu zeker, Idris Elba is echt een te gekke acteurs die veel meer waardering verdient.

Steeds meer grote namen zijn te zien op het kleine scherm. Ook Philip Seymour Hoffman ziet een overstap wel zitten. De Oscarwinnaar heeft de hoofdrol in Showtime’s pilot Trending Down en speelt ook maar meteen voor uitvoerend producent. Wat ons betreft heeft deze pilot nu al groen licht, laten we hopen dat Showtime daar over een tijdje ook zo over denkt.

AMC bestelde wel twee nieuwe series. Met Mad Men laat het netwerk zien dat het geweldig is in periodedrama’s, dus wij zijn benieuwd naar Halt & Catch Fire en Turn, dramaseries die zich beide in het verleden afspelen. NBC gaat ook terug in de tijd en verdiept zich in het verleden van Hillary Clinton met Diane Lane als de vrouwelijke politicus.

Even leek het er op dat Harvey Mike niet meer zou gaan vergeven, maar aan het einde van de tweede aflevering van Suits lijkt het allemaal wel weer goed te komen. Televisie’s tofste bromance is weer aan en Louis, nou ja, he just got litt up.

In The Newsroom gebeurde iets dat al veel eerder had moeten gebeuren. Don en Maggie gingen eindelijk uit elkaar. Dat betekende echter niet dat Jim meteen terug kwam uit New Hampshire en de vriendschap tussen Maggie en Lisa werd er nou ook niet bepaald beter op.

Vampierenseries zijn bij ons niet favoriet. Toch moeten we toegeven dat True Bloods trailer van de laatste afleveringen van dit zesde seizoen er veelbelovend uit ziet. Dead ain’t the end anymore.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.