Credits: Ian Watson / USA NetworkCredits: Ian Watson / USA Network

#Recap 28 Comic-Con en comeback Suits

door • 21/07/2013 • FeaturesReacties (0)337

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Hoogtepunt van de week was natuurlijk het begin van het derde seizoen van Suits. De verhoudingen binnen het nieuwe fusiebedrijf Pearson Darby staan meteen lekker op scherp. Mike en Rachel kunnen niet van elkaar afblijven, terwijl de bromance met Harvey juist op een laag pitje staat. En wij verwachten dat Louis Litts vete met zijn Britse dubbelganger nog voor mooie momenten gaat zorgen.

Een ander moment waar wij al tijden naar uitkeken: de bekendmaking van de Emmy-nominaties. Netflix schreef geschiedenis met nominaties voor online series als House of Cards en het vierde seizoen van Arrested DevelopmentEn natuurlijk werden er ook acteurs en actrices over het hoofd gezien.

Natuurlijk waren we ook ontzettend blij met de terugkeer van The Newsroom. De nieuwe openingsmontage duurt nog steeds extreem lang, maar ziet er wel weer goed uit. Er is ook een nieuwe structuur met flashbacks en die werd lekker snel en pakkend geïntroduceerd. Een groot verhaal, “the kind that makes careers and ends presidencies”, heeft heel News Night op z’n kop gezet. Wat is er met Genoa en wat is er fout gegaan?

Verder gebeurde alles in San Diego op de Comic-Con, waar wij helaas niet waren. Bijna alle series die er toe doen, waren daar wel vertegenwoordigd door castleden en makers. Zo kreeg The Walking Dead er een premièredatum en een trailer, en werd bekend dat How I Met Your MotherCobie Smulders haar rol als Maria Hill oppakt voor ABC’s Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Over HIMYM gesproken, we kwamen er achter wat voor effect al die eindeloze verhalen hebben op de kinderen van Ted. Kijk zelf maar, it’s not that pretty. Person of Interest bracht juist een filmpje naar buiten waarin wel echte beelden werden gebruikt.

Het mooiste filmpje van de Comic-Con? Sorry How I Met Your Mother, maar het is toch echt de sneak peek van de Veronica Mars-film.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.