Credits: USA NetworkCredits: USA Network

Recap #27 O-mouth en Cory Monteith overleden

door • 14/07/2013 • FeaturesReacties (0)432

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

In Graceland bleek dat ze in het strandhuis heel wat met elkaar delen, iets wat Johnny even te serieus nam. Charlie (zie foto) en Briggs oefenenden hun O-mouth voor een drugsinval, maar gebruikten die ook nog even ergens anders voor. Inderdaad, het is wat je denkt dat het is.

Glee’s Cory Monteith is gisteren op 31-jarige leeftijd om het leven gekomen. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Hollywood reageert geschokt op het overlijden van de jonge acteur.

Er waren deze week weer een hele hoop pilots, maar ze bevielen ons niet allemaal even goed. We kregen het idee dat het zomerkampcliché Camp alleen maar wordt uitgezonden omdat alle series van niveau zomerstop houden.

Gelukkig kwamen er wel ook twee sterke series bij. Netflix heeft weer een hit in handen met het originele Orange is the New Black, een behendige mix van drama en komedie. FX deed het ook goed met de première van de remake van The Bridge, een misdaadserie die zich focust op de problemen tussen Amerika en Mexico.

Katie Leclerc liet in de ‘wat als’ aflevering van Switched at Birth zien dat ze ook iets anders kan spelen dan het lieve buurmeisje. Ze leek zelfs behoorlijk veel op Rachel McAdams in Mean Girls. Het accent dat ze normaal opzet om Daphne te spelen was overigens ook weg. Knap werk dus.

Vanavond gaat het tweede seizoen van The Newsroom in première en het wordt niet makkelijk voor de journalisten van Newsnight. Together they stand alone. Bekijk de aflevering trouwens vanaf morgen gratis op HBO Go.


 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.